Wrap met kip en avocado
Hoeveelheid
4 personen
Ingrediënten
- 4 grote wraps
- 300 gr kipfilet
- 2 rijpe avocado’s
- 1 bosje waterkers
- 1 limoen
- 1 rode ui
- 320 gr Mexicaanse tomatensalsa uit een potje
- 150 ml zure room
- Kruiden:
- cajunkruiden
Bereidingswijze
Pers de limoen uit. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit en de schil. Snij in schijfjes en besprenkel deze met het limoensap.
Schil de ui en snij in fijne ringetjes. Snij ondertussen ook de waterkers grof.
Kruid de kipfilet met cajunkruiden en bak deze in een grillpan mooi aan. Laat deze eventjes wat afkoelen.
Leg de wraps op het werkblad en bestrijk deze met een lepel zure room. Verdeel hierover de waterkers, de kip, de avocado en de ui. Werk het geheel af met een lepel tomatensalsa.
Rol de wraps op en serveer. Voeg eventueel een extra slaatje toe.