DIY

Wanneer een hobby een passie wordt

Bruscetta

Aantal personen

3 personen

Ingrediënten

  • 2 smaaktomaten van zeer goede kwaliteit
  • 3 tenen look fijngesneden
  • 1 handvol verse basilicum
  • 1 royale scheut witte balsamico azijn
  • 1 royale scheut olijf of zonnebloemolie
  • 6 sneden stokbrood
  • Kruiden:
    • Peper
    • Zout

Bereidingswijze

Pel de tomaten en snij in fijne stukjes. Snij de basilicum zeer fijn.

Meng in een kom de tomatenstukjes met de fijngesneden look. Voeg hierbij de basilicum en overgiet met de witte balsamico azijn en de olie. Meng alles zorgvuldig onder elkaar. Kruid af met peper en zout naar smaak.

Laat minstens 2 uur marineren in de koelkast.

Voor het opdienen rooster je de sneden stokbrood in de oven of BBQ tot ze lekker krokant zijn. Schep het tomatenmengsel op de stukjes stokbrood en serveer.