Zalm en kabeljauw in papillot met mozzarella
Hoeveelheid
4 personen
Ingrediënten
- 4 zalmmignonettes
- 4 kabeljauwmignonettes
- 400 g bladspinazie
- 100 g geraspte mozzarella
- 100 g geraspte emmentaler
- 4 kl instantsausbinder
- Nootmuskaat
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
- Neem 4 grote vellen aluminiumfolie. Bestrooi elk vel met 1 kl instantsausbinder. Verdeel er de diepgevroren bladspinazie, de geraspte mozzarella en de geraspte emmentaler over. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
- Schik op elk vel aluminiumfolie 1 zalm- en 1 kabeljauwmignonette. Kruid met peper en zout.
- Vouw de papillotten dicht, maar laat een gaatje waardoor de stoom kan ontsnappen.
- Leg de papillotten op de barbecue en laat ze 35 minuten bakken, op een matig vuur.