DIY

Wanneer een hobby een passie wordt

Zalm en kabeljauw in papillot met mozzarella

Hoeveelheid

4 personen

Ingrediënten

  • 4 zalmmignonettes
  • 4 kabeljauwmignonettes
  • 400 g bladspinazie
  • 100 g geraspte mozzarella
  • 100 g geraspte emmentaler
  • 4 kl instantsausbinder
  • Nootmuskaat
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

  • Neem 4 grote vellen aluminiumfolie. Bestrooi elk vel met 1 kl instantsausbinder. Verdeel er de diepgevroren bladspinazie, de geraspte mozzarella en de geraspte emmentaler over. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  • Schik op elk vel aluminiumfolie 1 zalm- en 1 kabeljauwmignonette. Kruid met peper en zout.
  • Vouw de papillotten dicht, maar laat een gaatje waardoor de stoom kan ontsnappen.
  • Leg de papillotten op de barbecue en laat ze 35 minuten bakken, op een matig vuur.